29.11.2014

evimiz evim dergisinde







 Evim dergisinin Aralık sayısında bizim evimizde var, yaşasın:) Valla beklemek çok zor oldu, günler geçmedi, dergi geldi mi diye ben bayilere sormaktan sıkılmadım belki ama onlar benden sıkıldılar:) Neyse canım bir müddet gözükmem gözlerine:)
Dergimi aldım, eve geldim ve bir çay koyup başladım incelemeye ve tekrar tekrar incelemeye. Bu arada yıpranma payını düşünerek yedeğini de aldım:)
Bir ara gözlerim doldu itiraf edeyim. Yılın en sevdiğim ayında Evim Dergisinde evimin fotoğraflarının olması beni daha bir mutlu etti:)
Emeklerinden,tatlılığından, ilgisinden ve yardımlarından ötürü Günseli Karsan Büyüksağiş' a çok ama çok teşekkür ederim:)
Umarım sizde beğenirsiniz ve yorumlarınızı eksik etmezsiniz:) 
Mutlu musmutlu, masal gibi, harikulade geçsin haftasonunuz...



28 yorum:

  1. Tebrikler! Umarım yeni yılda da her şey gönlünce olur. Derginin Aralık sayısını henüz alamadım. En kısa zamanda alıcam.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Umarım bu yıl hepimiz için harikulade geçer:) Çok teşekkür ederim desteğin için. Sevgiyle öperim çok:)

      Sil
  2. evin çok hoş gözüküyor,pazartesi dergiyi alacağım:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Havvacım:) Bu ay dergi harika şiddetle tavsiye ederim. Çok öperim:)

      Sil
  3. Dergiyi almak şart oldu!
    Ne harika bir duygu, ne mutlu ne mutlu:)
    Seninde mutlu geçsin hafta sonun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım çok tatlısın:) Gerçekten çok farklı bir duyguymuş çok mutlu oldum çok güzel bir anı:) Seninde haftasonun çoook keyifli geçsin. Kocaman öptüm sevgiyle:)

      Sil
  4. Ay ben de çok merak ettim evinizi, zaten buradan ilgiyle izliyorum ama yarın gidip dergiyi bulmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Zaten bayilere yeni geldi desteğiniz için çok teşekkürler tekrar. Sevgiler.

      Sil
  5. Tebrik ederim ne mutlu size :) Aralık sayısını zaten dört gözle bekliyordum yılbaşı konseptinden ötürü, şimdi almak farz oldu :))
    Mutlu haftalar şimdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Mervecim:)) Gerçekten çok keyifli oldu benim için, hele birde Aralık sayısında olması daha bir mutlu etti beni:) Bu ay dergi her zamanki gibi harika şiddetle tavsiye ederim:)
      Mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle çok öperim:))

      Sil
  6. Canim tekrar tekrar tebrik ederim, senin adına bende cok mutlu oldum, harika ev dokorasyonundan herkes faydalanmali bence, umarim baska sayilarda da cikarsin, ayrica blogun harika olmus opuyorum kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı arkadaşım benim:) Çok teşekkür ederim arkadaşlığın ve güzel kalbin için:) Tasarımı beğendiğin için de çok mutlu oldum senin zevkine hayranım çünkü:) Öperim çoook kocaman:)

      Sil
  7. tebrik ederim huzurlu sakin ferah döşenen evlere bayılıyorum huzurunuz daim olsun insallahh ;) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel sözler için:) Hepimizin huzuru daim olsun, önemli olan o:) Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle:) Sevgiler.

      Sil
  8. Tebrikler tekrar :) Öyle güzel, öyle huzur verici ki fotoğraflar, çoktan haketmiş evin dergilere çıkmayı :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esencim:) Ne tatlısın, bu arada verdiğin tüyo işe yaradı sanki yorumlarda biraz hareketlenme var:) Çok teşekkürler tekrar paylaşımın için:) Sevgiler benden.

      Sil
  9. Çok tebrik ederim. Her şey çok güzel görünüyor. Aralık sayısı adeta bloggerların sayısı olmuş :) Dergiyi alma işlemi tamam da, henüz şöyle yayıla yayıla okuma kısmını gerçekleştiremedim. Sabırsızlanıyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Gerçekten öyle denk geldi benim için sevdiğim arkadaşlarımla aynı sayıda yer almak çok hoş bir anı oldu:) Yaptıklarına bayıldım! Fotoğraflar harika ve anlatım çok etkileyici. Sabırsızlıkla yeni yazılarını bekliyorum:) Sevgiler.

      Sil
  10. Canım nereye yetişeceğimi şaşırdım bu aralar, instagramdan tebrik etmiştim ama burayı unutmuşum bu seferde:) çok tebrik ediyorum zaten hayranıydım evinin bir kez daha hayranlıkla baktım ömür boyu sevdiklerinle mutlu ve huzurlu yaşa güzel evinde sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım arkadaşım:) Ne tatlısın, ne zarifsin seni iyiki tanıdım:) çok teşekkür ederim çok:) Kızıma senin evini de gösterdim kendisi bakarken senin sayfan gelince anne bak arkadaşının evi diyor:) Arkadaşlığın, samimiyetin ve verdiğin huzur için çok teşekkür ederim:) Sevgiyle öperim çok.

      Sil
  11. tebrik ederim sevgili Elis. çok güzel bir anı. biz de bu sayede seni ve güzel evini tanımış olduk. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Güzel yorumunuz ve desteğiniz için de çok teşekkürler:) Sevgiler benden.

      Sil
  12. Tekrar tebrik ederim.Çok sıcak samimi ruhu olan bir eviniz var.☺ Eviniz den huzur ve mutluluk eksik olmasın. Sevgiler��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim bu güzel sözleriniz için, çok zarifsiniz! Beğendiğinize çok sevindim:) Sevgiler.

      Sil
  13. Burdan da tebrik etmek istedim. Birde postu okuyunca nacizane bir öneride bulunmak istedim:) Bence dergiden 7-8 tane almanda fayda var hala görmeyenler daha sonradan almak isteyenler olabilir. Önceki sayılara ulaşmak çok zor oluyor. Senin elinde fazla fazla bulunursa hatıra saklamak isteyenlere verebilirsin:) çocuklara hatta torunlara bile şimdiden saklamakta fayda var:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Elif:) Yedeğini aldım ama bu fikir aklımda bulunsun. Umarım o günleride görürüm Allah bana nasip eder:) Çok teşekkürler tekrar.

      Sil
  14. bu gun cok sansli bir gunum galba:))))))))
    size bir blogun yorum kisminda rastladim,,,ve bir merhaba demek icin tikladim.
    derken incelemeye vakit ayiricam derken bir iki dolastim..
    derken evim dergisinin cok guzel bir takipcisiyimdir:)
    bu paylasiminizi gordum...hemen aralik sayisini buldum.
    ve sizin evinizi uzun uzun gezdigimi anladim
    hayat ne kadar garip...insana ne oyunlar oynuyor:)
    meger ben sizin evinizi cayimi yudumliyarak gezmisim,,,aralikta
    cokmu uzadi,,ama sevindim
    sevgiler bahcemden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:)) Bende çok şanslıyım bu güzel sözleri okuduğum için:)) Umarım çayınızı yudumlarken keyifle okumuşsunuzdur dergiyi. İlk fırsatta blogunuzu inceleyeceğim:) Takipteyim:) Sevgiler bendende:)

      Sil