23.02.2015

BARDAK ALTLIKLARINI YENİLEMEK

 Merhabalar herkese:) Bu hafta artık canım ülkemden içimizi açan, mis gibi haberler bekliyoruz hatta bunun için can atıyoruz desem yeridir. Biraz rahatlayıp kafa dağıtmak için bende - çarçabuk projesi- yaptım. En azından bu ıvır zıvırcıklar bana iyi geliyor, unutuyorum birçok şeyi. Gerçi unutmamak, unutturmamak lazım ama neyse bu mevzulara çok girip bunaltmayayım sizi.


 Renk seviyorum ben ya, kışmış yazmış hiç fark etmez:) Bitmeyen sevgimden bu minnak bardak altlıkları da nasiplendi. İnstagram' da tanıştığım canım arkadaşım Gülseren bana çok cici bardak altlıkları göndermişti, bende fırsat bu fırsat eskileri makyajladım:)


 Bu aralar geometrik şekilleri dekorasyonda kullanmayı çok seviyorum. Daha önce evde farklılıklar yapacağım demiştim hani, maalesef şehir değiştirme ihtimalimizden dolayı erteledim ama kafamda tilkiler dolaşıyor, üçgen, beşgen ve altıgenler sek sek oynuyorlar beynimde:) Bende napayım bir gariban olarak kendimi böyle avuttum.
Yaptığım işlem çok basit; ilk olarak tam ortadan çapraz bant yapıştırıp yarısını boyayıp kuruttum.
Sonrasında o bandı çıkarıp fotoğraftaki gibi tekrar bantlayıp bu sefer küçük üçgenlerden birini daha makyajlayıverdim gitti:)


 Kuruduktan sonrada kızımla boyadığımız posterde keyif yaptık. Tam keyif yaparken bunları ben niye duvara asıp notluk olarak kullanmıyorum dedim:)
Duvarlar şenlenir, üzerinde sergileyeceğim faturalar daha şirin gelir gözüme diye düşündüm:)
Nasıl, işe yarar mı sizce?


 Renk renk, cıvıl cıvıl, enerji dolu, musmutlu vede harikulade geçsin haftanız, emi:)