27.07.2015

Saksı Boyama - Paint Flower Pots

kaktüs saksısı

Bu aralar içimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı var. Oturup eni konu sebebini bulmaya çalıştım ve sonra uzun zamandır izlemediğim haberleri izledim. Haberlerin başlamasıyla beynimdeki karıncalanma arasındaki süre ışık hızından bile daha hızlıydı sanırım, içimde büyüyen kara deliği anlatmam mümkün bile değil... Nasıl mutlu olabilirsin ki? Neyse yazmaya devam edersem post sonunu göremeyebiliriz.

kaktüs dekorasyonu

Ne derdim hep ben; mutlu olmak için çokça çabalamak gerek. Bende uzun zamandır çılgınca vurulduğum kaktüslerime adadım kendimi. Bu çılgınlık öyle bir takıntı oldu ki çiçekçilerde, evlerde, dükkanlarda, baktığım her fotoğrafta gözüm hep onları arıyor, özellikle de büyük olanlarını. Haftasonu toprak değişimi yaparken tek güzel tarafı fiyatının uygun olması olan itici plastik saksıları da boyadım. Ne ezikledim, ama öyle:)

pastel dekorasyon

İlk olarak RayMax marka beyaz sprey boya ile boyadım saksıları. Kullanması çok kolay ve saksının yüzeyinde hoş bir doku bıraktı bu marka, çok hoşuma gitti. Boyama işlemini yaparken dışarıda yada balkonda yapmanızı öneririm, ben içeride yaptım her yer toz bulutu oldu:) Kuruduktan sonra akrilik boyayla renklendirdim saksılarımı. Toprağın en üstüne beyaz kum ekleyerek daha şık durmalarını sağladım. Neyse ki saksılarımın fotoğraflarını çekerken biraz olsun mutlu olabildim. 

pastel dekorasyon

Bu kötü günlerin geçeceğinden hiç şüphem yok! Belki biraz zorlu olacak ama olacak. Daha aydınlık, daha mutlu, daha daha daha harikulade günler bizi bekleyecek. Mesela işsizlik terimi sözlüklerden kalkacak, açlık sadece kelimelerde anlam bulacak, mesela Pazartesi sendromsuz devam edecek hayatına ve ÇOCUKLAR sonsuza dek mutlu yaşayacaklar. O zamana kadar iyi bakın lütfen kendinize. 

Sevgiler...

pastel dekorasyon

This breaks my madness house. I cactus flower frenzy in that it was an obsession, homes, shops, my eyes always looking at all the photos I see them, especially the larger ones. I painted the repellent plastic pots with soil that weekend doing one nice thing about the appropriate exchange rate. First raymax brand pots painted with white spray paint. Very easy to use and it left a pleasant texture in the surface of the pot I really liked this brand. I suggest you do the coloring process while outside or on the balcony. I spice up my pots of acrylic paint after drying. I make them stop putting more fashionable white sand top soil by.

Wishing you a very happy and wonderful week! 
Loves...