3.01.2015

Kendin yap! Kaşıklıktan Raf Yapımı


 Koca bir yılın yükünü üstümden atarım, rahatlarım derken kendimi gözüne ışık tutulmuş tavşan kimliğinde buluverdim:) Ağacı kaldırırken utanmasam ağlayacaktım valla:)
Seviyorum seni be Aralık:) Neyse içimizdeki coşku bitmesin, enerjimiz hep yüksek olsun, seneye tekrar buluşalım seninle aynı yerde, aynı saatte şekerim:) Ben muhtemelen o zamana kadar buralarda takılıyor olacağım:)


 Senenin ilk projesi benim güzel kızıma hazırladığım ahşap kaşıklıktan raf oldu:) Evde kullanılmayan, hatta boş gezenin boş kalfası kaşıklıkları önce istediğimiz renge boyuyoruz.
İsterseniz bazı bölümlerini kağıtla kaplayabilirsiniz, ben farklı renklerde boyamayı tercih ettim ve bir bölümünü de puantiye şeklinde boyadım. Tercih size kalmış, zevkinize göre, gönlünüzden ne geçiyorsa:)


 Kuruduktan sonra geldi sıra en sevdiğim işe, tabi ki süslemek:) İçerisine kızımın bardaklarını, benim pullarımı ve yumurtalıklarımı yerleştirdim. Greengate kutularından hazırladığım minik bunting vardı onuda üzerine astım, fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere gayet renkli bir köşe oldu:) Tam bize göre:)
İsteyenler hobi odasında malzemelerini depolamak için de yapabilir bu rafı, benim olmadığı için sadece iç geçirmekle ve dileklerimi evrene yollamakla yetiniyorum:) Saygılar EVRENCİM! Hatta mutfaklarda baharatlık olarak veya salonlarda minik objeleri sergilemek için de kullanılabilir, artık gerisi size kalmış:)


 Bolca hayal kurduğunuz, musmutlu, coşkulu, umut ettiğiniz, neşe dolu, harikulade bir hafta sonu sizinle olsun emi:)