20.06.2015

Örgü Çanta

örme çanta modelleri

Merhaba! Daha önce benden daha çok örgü çanta modeli çıkar demiştim değil mi? Bu sevimli püsküllü çantada anneciğimin ürünü. Çocukluğumdan beri pek severim püskülleri, iyi ki tekrar moda oldu bu sene her yer püskül benden mutlusu yok:)

örme çanta modelleri

Örgü çantamda ip olarak koton kullandık, markası Nako ama çok eski bir ürünmüş ellerinde kaldığı için sergiye atmışlardı ve isminin yazılı olduğu kağıdı yoktu bu yüzden isim veremiyorum maalesef. İlk olarak ön ve arka yuvarlağını örün (herhangi bir modeli baz alabilirsiniz ve boyutunu isteğinize göre ayarlayabilirsiniz), sonra çantanın boyutuna göre ön ve arka tarafını birleştirecek kalınlıkta dün zincir çekerek parçaları birleştirin.

örme çanta modelleri

Çantamın sapını nasıl yapsam planları kurarken, ithal mallar satan bir arkadaşımın dükkanında 1 liraya bulduğum kemer resmen beni mutluluktan deli etti:) Üstelik kenarındaki halkaları içindeydi ve derisi delikli değildi, sizde kemer kullanabilirsiniz sapı için. Son olarak örgü çantanın istediğiniz yerlerine püsküller taktın, püsküller arası bırakılan boşlukların eşit olmasına özen gösterin.

örme çanta modelleri

Ha birde örgü çantanızın yanına arkadaş olarak sandalet ve hasır şapka hazırlayın, öyle istiyormuş canı:) Sonrada keyfini sürün! Zevkle, neşeyle, huzurla, sağlıkla geçsin gününüz ve küçük şeyler büyük mutluluklar getirsin size.