31.05.2015

Pazar


Bazen hayat o kadar zor ki! Bütün zorluklara inat, neşeli, huzurlu, rahat, kolay, bol kahkahalı, kuş cıvıltısı gibi bir Pazar bizi beklesin:) Ama hakkımız değil mi?

Ücretsiz Sosyal Medya İkonları

Blog sayfamı ilk açtığımda o kadar zorlanmıştım ki sosyal medya ikonunu eklemek için, ahtım vardı eğer öğrenirsem herkesle paylaşacağım diye, işte o gün bugün:) Birçoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyen arkadaşlarım vardır diye fotoğraftaki sade ve şık sosyal medya ikonlarını ücretsiz paylaşmak istedim. Hatta daha da ileriye gidip siz resimleri paylaşım sitelerine eklemekle uğraşmayın diye sizin için ekledim.

sosyal medya ikonu eklemek

Yapmanız gereken aşamalar oldukça basit, Yerleşim => Gadget Ekle => Html Ekle işlemlerinden sonra aşağıda verdiğim kodları tektek sırayla aynı gadget kutusuna yapıştırıp kaydetmek. Kaydederken ilgili html' deki noktaları sildikten sonra kendi sayfa adresinizi yapıştırın. Kaydederken  <a href="http://www...........e"><img src="http://i.hizliresim.com/8mrmgr.png" /></a> örneğindeki gibi tırnak işaretleri ile adresiniz arasında boşluk olmaması gerekli, eğer boşluk kalırsa ikon çalışmaz. İkinci kısımdaki adres bölümüne hiç dokunmayın lütfen çünkü o paylaşım sitesinin adresi. 
İlk ikonu kaydettikten sonra kutucuk kapanacaktır, ikinci, üçüncü ve dördüncü ikonu tekrar aynı gadget alanında alt alta yapıştırıp kaydetmeniz gerekiyor, böylece fotoğraftaki gibi ikonlar yan yana sıralı konumlanacak. İşlemlerinizi bitirdiğinizde ikonlarınız kullanıma hazır bile:) Dilerseniz gadget bölümüne başlık ekleyebilir veya başlıksız kullanabilirsiniz. Bu kadar ayrıntılı neden yazdın diye düşünenleriniz vardır belki ama insan yeni başlayınca bazen basit şeyler bile karışık gelebiliyor. Demiştim ahtım vardı:))

Umarım işinize yarar ve beğenirsiniz. Bir sorun olduğunda hiç çekinmeden bana ulaşabilirsiniz, lütfen bu soruyu sormayayım diye düşünmeyin elimden geldiğince yardımcı olmayı isterim:) Fıstık gibi birgün dilerim hepinize:)


İNSTAGRAM 


<a href="............................"><img src="http://i.hizliresim.com/8mrmgr.png" /></a>

PİNTEREST

<a href="............................"><img src="http://i.hizliresim.com/onmngo.png" /></a>

TWİTTER

<a href="..............................."><img src="http://i.hizliresim.com/1jojy1.png" /></a>


BLOGLOVİN


<a href="..........................."><img src="http://i.hizliresim.com/M9Z9y6.png" /></a>