11.07.2015

Mandala Yapımı - Making Mandala

örgü modelleri

Geçenlerde buldum bu merserize yünleri ve renk renk kaptım hemen. Ne yapmalı diye uzunca müddet düşündükten sonra Ayda' nın kendisi kadar tatlı mandalaları düştü aklıma.
..........
I recently found this mercerized wool and colors color container immediately and Ayda's sweet of her so I decided to make mandalas.

örgü modelleri

Aslında mandala dedikleri bizim yıllardır anne evinden alışkın olduğumuz cinsten, büyüklü küçüklü hepimiz rastlamışızdır onlara. Mandalaların renkli ve minnak hallerini çok sevdim, zaten anlamışsınızdır nerede ıvır zıvır bir şey var severim ben onları:)
..........
In fact, they are the kind we are used to latch the years from our mother house, large and small, we all come across them. I liked them very much, I love the little things already.

örgü modelleri

Annemin örneği görmesiyle bitirmesi bir oldu diyebilirim, örme işlerinden o sorumlu ben model bulup renkleri söylerim, sağ olsun kırmaz örer ne istersem. Bu sefer bu güzellikleri kullanmaya kıyabilecek miyim bilmiyorum ama tam seyirlik oldular benim için. Zaten bu küçük şeyler değil mi bizi mutlu eden? 
..........
My mother does not see immediate cover see examples. I do not know if I can chop to use.

örgü modelleri

Biz iki boy yaptık ama biraz daha büyüğünü yapıp supla olarak kullanmak lazım. Yine yüncü kapısı görünüyor falımda anlayacağınız:) Hem belki kullanım alanını değiştiririm belli mi olur, her boy bulunsun elimde. 
..........
We've built two sizes, you can use different sizes as you want suple knit. Various applications may be in the fields, I share with you soon.

örgü örtü

Ben mandalaları çok sevdim, ya siz? En az mandalalarım kadar renkli ve eğlenceli bir haftasonu beklesin hepimizi. Sevgiyle kalın...
..........
I liked a lot of mandalas, do you? My mandalas until at least expect to get all the color and fun weekend. Loves...