1.08.2015

Elis' in Piknik Doğum Günü Partisi - Elis' s Picnic Birthday Party

doğum günü süslemeleri

Zaman ne acımasız! Ne zaman büyüdün bu kadar kızım ne zaman... İnsan öyle garip duygular besliyor ki içerisinde yada ben çok duygusal bir anneyim, evet evet öyleyim. Elis için bu sene pek parti yapmak niyetinde değildim ama anne yüreği dayanamadı hadi kızım kolları sıva gazını verdi kendine:) Evde parti yapmanın zor olacağını düşünerek piknik doğum günü kutlaması yapmaya karar verdim, iyi ki de öyle yapmışım. Elis' in Piknik Partisine hoş geldiniz, bakalım neler neler var:)
..........
My daughter is three years old! How much time is passing quickly, when I was three years old... This year we organized a picnic birthday party for Elis. Welcome to Elis' s picnic birthday party :)

doğum günü süslemeleri

Pasta seçimim klasik seksenler pastası olsa da bunu görevliye anlatmam oldukça güç oldu. Aslında ben hiç süsleme istemedim yani sadece kremşanti ile sıvanmasını istedim ama adamcağız kendince süslemiş. Pastanın ikinci katını mavi ortanca ile süsledim, burada ortancayı pastanın üst süslemesi ve mumluk olarak kullanmış oldum. Fotoğrafları parti başlamadan çektiğim için mum gözükmüyor:) Pasta katlarını Elis' in meşhur cümlesiyle yazılı flamayla süsledim; " Artık Büyüdüm ki Ben! "
..........
My choice was the classic fruity cake. I used the hydrangea topper on cake decorating and planted flags around the cake. Bunting a sentence that was written on my daughter very often say: I grew up in anymore!

doğum günü süslemeleri

Doğum günü süslerini hazırlamaya başlamadan önce aklımda net bir fikir yoktu ama çok sade bir süsleme olması konusunda çok kararlıydım, malum insan bazen abartıyor abarttıkça da kargaşayla dolu bir fotoğraf çıkıyor ortaya. Zaten piknik yaptığımız yer doğanın Elis' e sunduğu eşsiz süslemelerle doluydu, bende fotoğraftaki kağıt salkım çiçekleri ekledim:) Bu çiçeğin yapım aşamalarını ileri ki günlerde ayrıntılı olarak paylaşacağım.
..........
I chose to be a simple birthday of decoration. Picnic area that was filled with decorations of nature, I add just a few paper flower garland. I share the garland made in the coming days.

doğum günü süslemeleri

Balkonumda uzun zamandır tuttuğum limon kasasının yarısını gelişigüzel beyaza boyayıp üzerinde içecekleri servis ettim. İçeceklerin yanında küçük fotoğraflarımızı ve kızlar için hazırladığım çiçekli külahları sergiledim. Külah yapımını da ayrıntılı olarak bazı değişikliklerle ileri ki günlerde paylaşacağım:)
..........
I used to serve drinks wood lemon box. I made paper hats and I show our photos next to the drink.

doğumgünü süslemeleri

Yer örtüsü olarak kullandığım peştemalin üzerine yer minderleri yerleştirerek daha rahat bir oturma alanı oluşsun istedim. Piknik dediğin rahat olur canım!

Evladım, yavrum, güzel kuzum, balkaymak dondurmam çok mutlu ol sen emi... Çok iyi insanlarla karşılaş, o insanlar sana hep güzellikler katsın, mutlu olduğun ne varsa onu gerçekleştirmen için her daim destekçin olacağım. Eğer büyüdüğünde bu yazımı okuma şansın olursa sana bir not: SENİ ÇOK SEVDİM!
..........
We enjoy a picnic by placing cushions on the ground vegetation.

My beautiful daughter is very happy and wonderful life you now. You will find you the best of everything. Be happy, very happy. If you are growing as you read this post a note: I love you too!

doğum günü hazırlıkları

Yok hayat yaşamak dünyanın belkide en zor duygusu, gerçek duygular ve mutluluklarla dolu bir gün beklesin hepimizi.

Sevgiyle kalın...
..........

You expect us wonderful day filled with real happiness.

Loves...