4.07.2015

Koltuk Boyama - Painting Couch

Yıllar sonra gelen ekleme:) Koltuğumu boyadım. O zaman chalk paint Türkiye'de yoktu ama şimdi var:) Koltuk nasıl boyanır? Sonuçlar nedir? Tüm bilgilere ayrıntılı olarak Evim dergisi Temmuz sayısından (2017) ulaşabilirsiniz:)

Koltuk boyanır mı? Boyanır boyanır, her şeyi boyarız biz buna koltuklarda dahil:) Koltuklarımı değiştirmek istesem de bir yanım hep caydırıyor beni, üstelik oldukça başarılı. Bende biraz arayışa geçip koltuklarını boyayanların deneyimlerini okudukça iyiden iyiye ısındım bu fikre. İşte Tamara' nın  koltuğunun boyanmadan önceki hali, benimkilerle aynı renk.

koltuk nasıl boyanır

Tamara koltuklarını boyarken kullandığı karışımı fotoğraftaki gibi özetlemiş. Malzemeleri bulmak ve deneyimlemek kalıyor geriye. Gerçi ilk olarak eski bir koltuğu kurban etmek mantıklı olan, yoksa iyi bir iş çıkarayım derken aile içi şiddet olmasın sonu:) Ayrıntılı olarak Tamara' nın yazısını incelemek için bir tık lütfen.

koltuk nasıl boyanır

İşte koltuğun boyanmış hali. Ben rengini çok sevdim, aslında tam istediğim tonlarda olmuş. Ne dersiniz, bu işi başarabilir miyim? Yavaştan ve çaktırmadan arayışlara geçtim, gönüllü kobay olmaya hazırım, beklemede kalınız.

Mutlu bir hafta sonu beklesin hepimizi, hemde çok mutlu:)

koltuk boyanır mı?

Is couch is painted? Here are the before and after photos. I think the result is quite successful, worth a try. If you think you like me, you can browse to Tamara's. I'm willing to discuss the results soon.

Have a wonderful weekend:)