10.08.2015

Örme Bardak Altlığı - Crochet Coaster


Bu cici bardak altlıklarını annemle yapalı sanırım bir ayı geçti ve tembellikten mi desem yoksa sıcaklardan mı bir türlü fotoğraflamak nasip olmadı. Ama bugün yeter çektim kendime ve fotoğrafladım. Yapımı oldukça basit ama tatlılıktan da ölmek üzereler:)


Kullandığım ip Nako Pırlanta, siz herhangi bambu bir ipi tercih edebilirsiniz. Boncuk olarak plastik renkli boncuklar tercih ettim, malum boncuk fiyatları oldukça yüksek. Ebat olarak ben kendi bardaklarımı baz aldım, dilerseniz daha büyük yapabilirsiniz ama baştan söyleyeyim küçükken çok daha sevimli oluyor kendileri.


Boncuk renklerinin pastel oluşu kullandığım yüne yakışmadı bu nedenle canlı renkleri tercih ettim. Eğer mümkünse neon renkler bulabilirseniz daha da hoş duracaktır. Umarım sizinde en az benim kadar hoşunuza gider ve uygularsınız örneği. Ama ben şiddetle tavsiye ederim notumu belirteyim ne olur ne olmaz:) Mutlu bir hafta başlamıştır umarım sizin için ve umarım bu hafta yeni hayaller; yeni hedefler; yeni güzellikler getirir hepimize.

Sağlıcakla kalın...


Let the coaster was about two months but i was now share photos and sharing. Making quite simple, but the result is quite sweet. I use bamboo rope. I chose plastic beads as beads. If you choose to live up to what the color of the beads you will see the results would be so sweet.
I hope you're enjoying a wonderful week. Wish to spend a week very happy and very entertaining.

Loves ..