15.03.2015

Saksı Boyamak

Mutlu Pazarlar herkese:) Bahar gelsin diyoruz ama yok bu sefer çok nazlı çıktı kendileri. Güneşi, denizi, kumu özledim vallahi, neyse:) İki hafta kadar önce aldığım sarmaşıklarıma saksı almayı planlarken aklıma bu küçük güveç tencerelerini saksı niyetine kullanmak düştü. Aslında boyamak gibi bir niyetim yoktu ama birden fırçayı elimde buldum:)

pastel dekorasyon

İlk önce yarısına kadar güveci bantlayıp pembe renge boyadım. Asıl niyetim birini farklı renkte boyamaktı ama evde boya kalmayınca mecburen ikiz kardeş oldular:) 

pastel dekorasyon

Bir gün öyle kullandım ama içime sinmedi çok sert geldi geçişleri. Kutulara bakınırken evde sim olduğunu fark ettim, haberin yok mu evinde ne olduğundan diye düşünebilirsiniz, vallahi şu sıralar yok:) Sonra oluşturduğum simli kısım hariç alttan ve üstten bantlayıp arada boş kalan alana tutkal sürüp üzerine sim serptim ve içim rahatladı. Birden farklılaştı gözümde kendileri, sanırım seviyorum parlak şeyleri:) 

kendi saksını yap

Ben bantlarken kağıt bant kullandım ama çıkartırken yırtılmalar oldu, siz yaparsanız normal bant ile yapın lütfen. Umarım hoşunuza gider ve denersiniz, şiddetle tavsiye ediyorum efendim:) Aynı işlemi saksılarınıza da uygulayabilirsiniz. Benimle fikirlerinizi ve önerilerinizi de paylaşırsanız, ah nasıl mutlu edersiniz beni:) 

vintage dekorasyon

Renkli, neşeli, enerji dolu, pırıl pırıl, ışıl ışıl vede pek bir sempatik geçsin gününüz emi:)