11.04.2015

Evim Dergisi Nisan Sayısı: Trabzon Deco-Rehber

Uzun zaman oldu yazmayalı, kızım hastalandı, ben hastalandım derken ancak kendime gelebildim. Maalesef baharı bekliyoruz, hadi tatlım kucak aç bize göster renklerini, gözümüz gönlümüz açılsın derken bir hayal kırıklığı, efendime söyleyeyim bir hüsran sorma gitsin:) Tabi bu arada sevdiğim arkadaşlarımın yazılarını, fotoğraflarını, yaptığı güzel projeleri kaçırdım, en kısa sürede ayrıntılı olarak inceleyip herkesi taciz edeceğim yorumlarımla, özledim vesselam hepinizi:) 


Paylaşmak için biraz geç oldu ama Evim dergisi Nisan sayısında Trabzon Deco- Rehberi var. Güneş hanım o kadar güzel hazırlamış ki şiddetle tavsiye edilir efendim. Bende bazı fotoğraflar ve önerilerle katkıda bulundum, bu güzel yazıya derginin 82. sayfasından ulaşabilirsiniz, bakmayan pişman olur vallahi:) Evim dergisinin her sayısı ayrı bir güzel, bu ay en sevdiğim arkadaşlarımdan Emel ve  Ayşegül' ün duvarlarımız için harika fikirleri var, şöyle söyleyeyim ben görünce kendimden geçtim:) Bitmedi, çok zevkli arkadaşım Patrizia' nın ev turuda yer alıyor bu sayıda. Uzun lafın kısası mutlaka alınmalı, okunmalı bu sayı:)


Biriken projelerim ve ben en kısa sürede buradayız, o zamana kadar mutlu, fıstık gibi, renkli,bol kahkahalı, harikulade geçsin gününüz emi:)