20.06.2015

Örgü Çanta

örme çanta modelleri

Merhaba! Daha önce benden daha çok örgü çanta modeli çıkar demiştim değil mi? Bu sevimli püsküllü çantada anneciğimin ürünü. Çocukluğumdan beri pek severim püskülleri, iyi ki tekrar moda oldu bu sene her yer püskül benden mutlusu yok:)

örme çanta modelleri

Örgü çantamda ip olarak koton kullandık, markası Nako ama çok eski bir ürünmüş ellerinde kaldığı için sergiye atmışlardı ve isminin yazılı olduğu kağıdı yoktu bu yüzden isim veremiyorum maalesef. İlk olarak ön ve arka yuvarlağını örün (herhangi bir modeli baz alabilirsiniz ve boyutunu isteğinize göre ayarlayabilirsiniz), sonra çantanın boyutuna göre ön ve arka tarafını birleştirecek kalınlıkta dün zincir çekerek parçaları birleştirin.

örme çanta modelleri

Çantamın sapını nasıl yapsam planları kurarken, ithal mallar satan bir arkadaşımın dükkanında 1 liraya bulduğum kemer resmen beni mutluluktan deli etti:) Üstelik kenarındaki halkaları içindeydi ve derisi delikli değildi, sizde kemer kullanabilirsiniz sapı için. Son olarak örgü çantanın istediğiniz yerlerine püsküller taktın, püsküller arası bırakılan boşlukların eşit olmasına özen gösterin.

örme çanta modelleri

Ha birde örgü çantanızın yanına arkadaş olarak sandalet ve hasır şapka hazırlayın, öyle istiyormuş canı:) Sonrada keyfini sürün! Zevkle, neşeyle, huzurla, sağlıkla geçsin gününüz ve küçük şeyler büyük mutluluklar getirsin size.




9 yorum:

  1. Ne maharetli anneciğin varmış, çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Artık tüm yaz eşlik eder bu harika çanta sana ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Gerçekten şaslıyım, elimden gelmeyen şeylerde annem imdadıma yetişiyor. Bu yaz çantam ve ben sokaklardayız.
      Mutlu haftasonları:)

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir çanta! Elimde olsa hemen Yaparım diyeceğim ama nerede bende o yetenek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Bende yeteneksizim, sanırım bu durumda etrafa bakınmak gerek:))

      Sil
  3. Ne kadar romantic! Boyle seyler yapamiyorum ama anneme mutlaka gösterecegim.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Bilen birisine acil göstermelisin:)
      Sevgiler.

      Sil
  4. annen seri üretime geçtiği zaman mutlaka haberim olsun , hem de ilk sıradan :) ellerine sağlık , eğer seni bir mağazada , sokakta ve ya bir cafede görseydim kesinlikle yanına gelir ' çantanızı nereden aldınız acaba' derdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım annem zaten burada gördüğün herşeyi ve daha fazlasını yıllardır satıyor zaten:) O konularda çok yeteneklidir, o bırakmak istesede bulurlar onu:) Çok teşekkür ederim çok. Karşılaşsak ne güzel olurdu vallahi, umarım birgün olur:)

      Sil
  5. Hi,
    first Thank you for visiting my blog and leaving a comment ;)
    I love this bag, have pined in some while ago and would love to make it, or similar. Your tassel bag is gorgeous! And a lovely blog full of pretty things,
    Have a lovely day,
    Renata.

    www.poppycreates.com

    YanıtlaSil