24.06.2015

Cath Kidston Mutfağı

vintage mutfak dekorasyonu

vintage dekorasyon

vintage dekorasyon önerileri

vintage mutfak dekorasyonu

vintage dekorasyon

Greengate sevdiğim markalardan birisi olsa da Cath Kidston aşkı başkadır benim için. Cath Kidston mutfağı diye bir şey var insanı alıyor, kendinden geçirip yüzünde şapşal bir gülümseme bırakıyor ha birde içinizden hepsini al diye kulaklarınızı tırmalayan bir canavar çıkarıyor iyi mi:) Vitrin temizliği yaparken dur bir bakayım sitesine dedim ki ne göreyim, indirime girmiş birçok ürünü. Alacak mıyım? HAYIR! Almak isteyenler olursa diye bilgilendireyim dedim, yani gayet masumane bir tutum gösterdim, lütfen. Cath Kidston ürünleri henüz Türkiye' de satılmıyor, iyi ki de satılmıyor ve Cath Kidston ablam bu sözüm sana; aile birliğimizin bozulmaması için bizden uzak dur tamam mı uzak dur:)) Neyse ki ilk deneyimini yaşayacaklar siz şanslı arkadaşlarsınız, etrafınızda yeter artık diyen birileri yok, alışveriş için online sitesini kullanabilirsiniz. Alışverişten önce DHL express'i arayıp bilgi alın lütfen çünkü Türkiye için bir sınır varmış o turarı geçtiğinizde ardiye bedeli gibi bir dünya masraf alıyor gümrük aman dikkat. Cicilerinizi aldıktan sonra lütfen paylaşınız, bizde nasiplenelim değil mi?

Çok mutlu, pek mesut, aşırı sempatik bir gün geçirelim söz mü?



11 yorum:

  1. Teşekkürler haber verdiğiniz için, siteye koştum hemen :) Ürünler ülkemizde yok ne yazık ki ama çakmaları çok, marmaris'te kapalı çarşıda cüzdanın çakmasına 70 tl istiyorlar. Bir de bu markayı biliyor musun abla diye dalga geçiyorlar :) Ben onun kitabını yazarım demeden oradan uzaklaştım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel ürünler var değil mi?:) Bazı modellerin çakması var tupatıp aynı, ben instagramda paylaştım cücdanını 20 tl ye aldım:)) Sizin oralar çok pahalıymış.

      Sil
  2. Tubacığım ben internet sitesinden defalarca alış veriş ettim. Gayet güvenli ve hızlı teslim ediyorlar yalnız 75 pount üzeri gümrüğe tabi .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ablacım hem güvenli hem hızlı hemde oldukça etikler. Benim fincanım kargoda kırılmış, açar açmaz fotoğrafını çekip gönderdim parasını iade ettiler. Ben bayadır alışveriş yapmıyorum yanlış tutar söylemeyeyim dedim ama senin bizi bilgilendirmen çok iyi oldu gümrüğe takılma bedelini:)
      Öperim çok.

      Sil
  3. Yaa ben alış veriş yapıcam ama yanlış bişey yapar mıyım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ki :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynep hanım:) Öncelikle korkuşacak birşey yok, bunun için dil bilmenize de gerek yok. İlk olarak sitesine girip üye oluyorsunuz sonra bir güzel alışverişinizi yapıyorsunuz:) Dediğim gibi önemli olan gümrüğe tabir olma sınırı, çünkü o zaman Türkiyede hem bir form doldurmsnızı istiyorlar hemde ardiye masrafı diye baya bir para alıyorlar. Bu tutar slışveriş miktarına göre değişiyor. Cath Kidston'ın Türkiye dağıtımını Dhl Express yapıyor diye biliyorum, eğer değişmemişse bence alışverişten önce müşteri hizmetlerini arayıp bu sınırı sorun en garantisi o olur:) Oldukça hızlı geliyor ürünler tahminen bir hafta gibi gelmişti, çok şaşırmıştım. Keyifli alışverişler:)

      Sil
  5. Bu çiçekli, mavili pembeli desenleri çok seviyorum. Bakmak bile moral veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende çok seviyorum. Zaten bu takımım benim için o kadar kıymetli ki sadece vitrinde seyrediyorum günlük kullanamıyorum:)

      Sil
  6. Fotoğraflarına bakıp böyle ekranı sevme isteği olan tek ben miyim acaba :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sen ne tatlısın, ne şekersin:))

      Sil