24.01.2015

Modern Vintage Dekorasyon





Bu aralar dekorasyonda sadelik istiyorum mümkünse:) Çok dolu olmayan, daha çok geometrik desenlerin yer aldığı, pastel renklerle siyah uyumunu istiyorum. Greengate benim en sevdiğim markalardan biriydi ama artık o kadar her yerde kullanıldı ki sıkılma noktasına geldim yani:) Bir müddet böyle devam etsin bakalım bende kendime geleyim:) Yakınlarda evinizi ufak dokunuşlarla nasıl değiştirebilirsiniz aşamalarıyla yazarım size. Dokunuş kelimesinin yerine ne yazsam diye düşündüm ama pek havalıymış tekrar
 söyleyeyim UFAK DOKUNUŞLARRR:))

 Sıkıntılarımızın bittiği, neşe dolu, çılgın, bol kahkahalı, pek sempatik bir haftasonu olsun. 
 Çok mutlu olalım be yaa:)

6 yorum:

  1. Umarım Elif, sana da mutlu hafta sonları! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olsun, akıllı olsun:)) Umarım iyileşmişsindir, sevgiler:)

      Sil
  2. Tubacım mesai ile başladım ama neşe dolu olması için çabalıyorum :) Sen de her yerde görünce bir şeyleri sıkılıyorsun benim gibi, hem arada değişiklik iyidir eminim çok güzel şeyler çıkacak ortaya :)
    Sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çalışma alanınıda luna parka çevirirsin canım:) Aynen ya her yerde görünce sıkılıyor insan, bakalım planlarım o yönde:) İg zaten coşmuş, her ev aynı sanki:) Öperim çokkk:)

      Sil
  3. Al bendende o kadar aynı şeyleri görmekten bende sıkıldım arayış içindeyim ama zamansızlıktan pekte fırsat bulamıyorum :) güzel bir hafta diliyorum canım herşey gönlünce gönlümüzce olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani iyiydi hoştu da o kadar herşeyin sahtesi varki, ve herkesin evinde aynı şeyler:) Merakla bekliyorum yapacaklarını eminim çok güzel olacak:)
      Çok güzel geçsin, bütün sıkıntılarımız bitsin canım, öperim kocaman:)

      Sil