8.12.2014

Kendin Yap! Yılbaşı çelengi





 Yol kenarında budanmış çam ağacı görürseniz hemen yaprakları toplayın:) Geçenlerde bir sitede yolun kenarına atılmış dalları görünce hemen başladım toplamaya, insanların bakışları çok sevimsizdi ama gelsinde görsün o sevimsiz bakan amcalar, teyzeler sonucu! (Gurur ifadesini yapamadım burada o olmalıydı) Diy bu teyzem emek vereceksin şakaya gelmez:)
Eve geldiğimde de aynı bakışları görünce ev ahalisine ön mesajı verdim ve başladım çalışmaya.
Evde küçük kasnaklar vardı onlara misina ipiyle rastgele sardım dalları, sonrada alt kısmına cipso çiçeklerinden ekleyip dantel şerit bir kurdele ile süsledim. Asmak için yine büyük dantel kurdele kullandım. İşte mutlu olmak bu kadar kolay. Bazen insanlar ne der, ne düşünür diye aldırış etmemek, bencil olmak gerek:)
Ben çok sevdim yılbaşı çelenklerimi, umarım sizde sever ve uygularsınız:)

Harikulade bir gün geçirmeniz ve bencil olmanız dileğiyle:)




18 yorum:

  1. Ben de çok basitini yaptım bu haftasonu bu çelenklerin. Çam dallarını bulmak zor oldu doğal olarak:)) İşle ev arasında yürdüğüm yerlerde ancak bir iki dal kopartabildim:)
    Seninkiler harika görünüyor bayıldım...!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminin senin basit dediğin mükemmeldir:)) Seni çok iyi anlıyorum, yolda görünce altın bulmuş gibi sevindim valla:)) Para verip almak istemedim, daha doğrusu bir ara istedim ama tamamen duygusal nedenlerle birden vazgeçtim:) Senin beğenmen beni çok çok mutlu etti:) Çok teşekkür ederim ve çok öperim:)

      Sil
  2. elis, bende bu evi pinterestten alıntı sandım ya:) kendimi tebrik ediyorum, senide kucaklıyorum sevgiyle, harika, bayıldım herşeye, hepsine.
    Çelenk için dal topladım bende haftasonu, bakalım elim değerse kısmet işi artık, haftaya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ne mutlu oldum seni görünce:) Beğenmene çok sevindim hemde çok:) Senin eve bunlar çok yakışacak, sen yaparsında harika olmaz mı zaten:) Merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum sonucu:) çok öptüm kocaman:)

      Sil
  3. Tuğbacım aklınla bin yaşa nasıl güzel düşünmüşsün bayıldım o amcalar teyzeler bu son halini görselerdi teşekkür ederlerdi herhalde sana böyle güzel değerlendirdiğin için, harika olmuş canım çok ama çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler:) Utanmasam alıp elime görüreceğim:) Ne kadar mutlu oldum bu güzel sözleri duyduğum için:) Çok öperim sevgiyle:)

      Sil
  4. Çok zevklisin canım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. çok beğendim,çok
    evdekiler de sonucu görünce şaşkınlıktan küçük dillerini yuttular sanırım hı!
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım:) Aynen o dallardan bu nasıl çıktı dediler, artık kimse şaşırmıyor evde gerçi:) Çok öperim sevgiyle:)

      Sil
  6. Çok güzel olmuşlar Tubacım...Çoğu zaman başkası ne der diye düşünmemek lazım. Yoksa bu güzellikler ortaya çıkmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım:) Aslında hiç düşünmemek lazım ama öyle yetiştirildiğimizden belkide başkaları için yaşıyoruz çoğu zaman. Mutlu olduğumuz şeyler bizi hiç bırakmasın:)

      Sil
  7. Elinin değdiği her şey güzelleşiyor bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecim nasıl mutlu oldum bu sözlere:) Çok tatlısın, çok teşekkürler desteğin ve arkadaşlığın için:)

      Sil
  8. Harika olmuş! Kasnak olsa hemen yapardım. Geçen ben de topladım, sırf eve kışı getirmek, suya koymak, doyasıya bakmak için... Biz değil de, insanlar garip bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Acilen denemelisin bence:) Sonucu merakla bekliyorum:) Kış mevsimini hiç sevmem ama bu objeler beni benden alır. Böyle mutlu olacaksak varsın garip olalım :)

      Sil
  9. cok güzel bir blog bayıldım evine rüya gibi ben de kendi rüyalarımı gerçekleştirmeye çalışıyorum mutfaktan başladım yavaş yavaş ev dekorasyonu ucu sonu olmayan deniz gibi ama çok zevkli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Gerçekten öyle sonu yok bu işin:) Umarım herşey gönlünün istediği gibi olur:)

      Sil