15.11.2014

Örme Yastık Sevdası




 Evde koltuklar,yataklar,sandalyeler hatta yerler bile renk renk yastıklarla dolmuşken nedir bu bendeki bitmeyen sevda. Gecenin bir köründe sanki hiç yokmuş gibi çılgınca motif arayışındayım. Hayır yaşam alanı kalmadı:) Acaba şuan dünyada kaç kişi benim gibi yastık modellerine bakıyordur :)
İyi geceler...

10 yorum:

  1. :) hepsi çok güzel, ayrıca blog header'ı harika olmuş ;) iyi haftasonları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Header için uğraştım ama sonunda yaptım:) beğenmene o kadar sevindim ki anlatamam :) Bu arada sana bir süpriz resim hazırlamaya çalışıyorum, suluboya lavanta resmi ama çok güzel:) Musmutlu geçsin hafta sonu:)

      Sil
  2. Ne güzel rengarenk...Bloğunun bu pastel-soft görünümünü seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Zevkini çok beğendiğim ve severek takip ettiğim arkadaşımdan bu güzel sözleri duymak iyi geldi:)

      Sil
  3. örme kırlenler çoook güzeller acaba ipinizin numarasını,tığ numarasını verebilirmisiniz birde nasıl başladınız falan anlatırsanız çook mutlu olur bu acemi....Meltem sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Meltem aynı dert bendede var:) Örgü ile ilgili herşeyi annem yapıyor:) Yünler nako baby koton, tığı alırken yün için hangisi uygunsa veriyorlar:) Örmeye başlarken ortadan başladı daha sonra kenarlarını yaptı, yanlış hatırlamıyorsam file örgüsüydü. İnternette modellerin açıklaması var istersen yaparken bir bak, gerçi ben birşey anlamıyorum:) Kusura bakma ancak bu kadarını biliyorum:( Umarım işine yarar. Sevgiler.

      Sil
  4. Akşamın bir vakti ben bakıyorum işte yastıklarına... Biliyor musun aynı çılgınlığa ben de kapıldım, durmadan örüyorum, dikiyorum .
    Seninkilere de bayıldım pastel pastel 💜💜💜

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oleyy o zaman:) Ben zincir bile çekemiyorum malesef, anneciğim sağolsun ne istersem örüyor:) Bazen öyle modeller görüyorum ki annem uzakta olmasa gecenin bir körü yanına gidebilirim o heyecanla. Kaçak işçi çalıştırmaktan soruşturma geçirebilirim o derece:) Çok imrendim size, umarım birgün bende öğrenirim:)

      Sil
  5. keşke bu yuvarlak yastığın sayılarını verseniz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben örgü bilmiyorum annem kendi isteğine göre boyutunu ayarlıyor. Yani belli bir sayı yok:)

      Sil