31.05.2015

Pazar


Bazen hayat o kadar zor ki! Bütün zorluklara inat, neşeli, huzurlu, rahat, kolay, bol kahkahalı, kuş cıvıltısı gibi bir Pazar bizi beklesin:) Ama hakkımız değil mi?

14 yorum:

  1. Tabi ki hakkımız ;) Can sıkıntılarından uzak bir pazar olsun hepimiz için!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasın sıkıntısız Pazarlar:) Bu arada Pat çadırı yaptım desem:))
      Fırsat bulduğumda fotoğraflarını çekip paylaşacağım:)
      Öperim çok...

      Sil
    2. Oleyyy!! Merakla bekliyorum ;)

      Sil
    3. Bende çok sabırsızım, senin zevkli önerilerini merakla bekliyorum bende:)) Bazı şeylere karar veremedim:)
      Öperim çok:)

      Sil
  2. Mutlu pazartesiler diyeyim bende. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha Pazar ha Pazartesi, her günümüz mutlu olsun yeter ki:)

      Sil
  3. Ne güzel olmuş bloğunun renkleri:)
    Bu arada şans eseri doğum tarihini gördüm de sen hiiiç yaşlandım falan deme hatta bana Ayda Abla desen yeri, ya da deme deme:))

    Bu kuş ne güzel sen mi yaptın yoksa?? Bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok mutlu oldum beğenmene:) Abla mı? Kardeşim gibi duruyorsun:)) Hem ben genç olsam ne olur senin hızına asla yetişemem, tembelim ben:)) Yok kuş bana ait değil ama fırsat bulunca geafik tasarımı kursuna gitmeyi istiyorum ama maalesef Trabzon bu konuda biraz sıkıntılı, bakalım:)

      Sil
  4. Evet kesinlikle hakkımız :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle:) Çok mutlu birgün seni beklesin.
      Sevgiler:)

      Sil
  5. Tubacım ben sana bir şey soracağım blog temasını değiştirmek istiyorum ama diğer yandanda eski bilgilerimin yada fotoğrafların silinmesinden korkuyorum bildiğin güvenli bir site yada ona benzer bir uygulama varmı eski sayfamdan çok sıkıldımda:) güzel bir gün diliyorum canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım temanı değiştirmek için hazır şablon kullanacaksan zaten bilgilerin tamamı otomatik siliniyor malesef:( Eğer sade birşeyler olsun diyorsan tavsiyem sadece header ve iconları değiştirebilirsin. Birde mavi gibi gözüken blogger şablonunu sade yaparsın. Ben beğendiğim resimlerde düzeltme yapıp headerı kendim ekledim ve sosyal medya ikonunu da aynı şekilde ekledim. İstersen o programların ismini vereyim sana:) Takıldığın birşey olduğunca severek yardımcı olurum, kullanması oldukça basit zaten. Akşam bilgisayardan bakıp yazarım isimlerini:) Aslında tam olarak nasıl birşey istiyorsan onu da yaz belki bende görsel vardır dosyalara bakarım birlikte hallederiz:) İnternet ayın 10'unda yenileniyor, istediğine benzer varsa görselleri gönderirim:)

      Sil
    2. Tubacım yok tamamen değiştirmekten bahsetmiyorum dediğin gibi header ve iconlar değişsin yeter ben bu işlerden çok anlamıyorum yardım edersen çok çok sevinirim uygun olduğun vakit yorumlaşıp halledelim olurmu birde senin blogunu instagramdaki adresinden açınca yazılar fotograflar çok küçük çıkıyor gerçi sende farkındasındır ama o yazıları biraz daha büyütmenin bir yolu yokmu yazıların daha okunur halde olması seni cepten takip edenler içinde eminim çok daha iyi olacak:)

      Sil
    3. Tabiki yardımcı olurum canım:) Bende çok fazla ikon var, onlardan birisi muhakkak uyar istediğin temaya:) Sende görsel araştır onun üzerine blog başlığını yazarız güzel olur. Aslında mobil uygulamamda sıkıntı var şimdi açtım tekrar, niye bilmiyorum header bulanık çıkıyor. Paylaşman ,çok iyi oldu asıl önemli olan yazılarımın okunması:) Ben sana mail atarım bendeki görsellerden de gönderirim internet açılınca:)
      Öptüm çok:)

      Sil