2.02.2015

Bağımlılık Yapan Bir Site: Deco. zone

 Dekorasyona olan ilgim vede bağımlılığım nedeniyle her gün mutlaka girip sayfasına göz attığım siteler vardır. Tanıştırayım, bağımlı olduklarım listesine eklediğim yeni gözdem: deco.zone... Geçtiğimiz Eylül ayında yayına giren deco.zone; dekorasyon önerileri, ev turları, dış mekanlar gibi kategorilerinin yanı sıra kendin yap bölümüyle de beni mest etti. Malum pek bir severim kendilerini:)
Takip ettiğim sitelerin fotoğraflarının aydınlık, çözünürlüğünün yüksek olmasını beklerim, deco.zone tam da bu noktada ihtiyaçlarıma cevap verdi. Fotoğraflar o kadar şık ve zarif ayrıntılarla dolu ki insanda bunu acilen denemeliyim hissi uyandırıyor.
Benim acil listem oluştu bile, işte listem!


  Bu fotoğrafı görür görmez oturma odamızın duvar rengini değiştirmeye karar verdim. Hatta fırçayı elime alıp boyayasım var en acilinden. Sitenin en sevdiğim tarafı da bu oldu, verdiği önerilerle yenilik hissi uyandırması. 


 Peki bu ahşap düzenleyiciye ne demeli? Nostaljik görünümüyle benim favorim, ''Nasıl İstersen Projesi'' diyorum kendisine:) İster deliklere yerleştirilen çubuklara raf koyarak kullan, istersen rafsız... Tahtayı pastel tonlarda veya kara tahta boyasıyla boyamak eğlenceli olur diye düşündüm, ne dersiniz?


Özellikle küçük mutfakları kullanışlı kılmanın en basit yolu! Açık raf sistemleri.


 Hep aklımdaydı delikli panolardan kendime bir çalışma köşesi ve depolama alanı oluşturmak, ertelediğim projeyi yapmak için kolları sıvadım bile:)


Tabure komodinin dekorasyonunu pano ile tamamlamak odanın havasını nasıl değiştirmiş.


 Minicik bir balkondan bu sevimli okuma köşesini oluşturmak aklımın ucuna bile gelmezdi! Bu fikri çok sevdim ve listeme ekledim.

İşte benim acil listem... Sizde acil listenizi oluşturmak için deco.zone' u ziyaret edebilir veya buradan facebook sayfasını takip ederek yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.
Önerilerinizi, fikirlerinizi ve acil listenizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum:)
Harikulade bir hafta geçirmeniz dileğiyle.