3.01.2015

Kendin yap! Kaşıklıktan Raf Yapımı


 Koca bir yılın yükünü üstümden atarım, rahatlarım derken kendimi gözüne ışık tutulmuş tavşan kimliğinde buluverdim:) Ağacı kaldırırken utanmasam ağlayacaktım valla:)
Seviyorum seni be Aralık:) Neyse içimizdeki coşku bitmesin, enerjimiz hep yüksek olsun, seneye tekrar buluşalım seninle aynı yerde, aynı saatte şekerim:) Ben muhtemelen o zamana kadar buralarda takılıyor olacağım:)


 Senenin ilk projesi benim güzel kızıma hazırladığım ahşap kaşıklıktan raf oldu:) Evde kullanılmayan, hatta boş gezenin boş kalfası kaşıklıkları önce istediğimiz renge boyuyoruz.
İsterseniz bazı bölümlerini kağıtla kaplayabilirsiniz, ben farklı renklerde boyamayı tercih ettim ve bir bölümünü de puantiye şeklinde boyadım. Tercih size kalmış, zevkinize göre, gönlünüzden ne geçiyorsa:)


 Kuruduktan sonra geldi sıra en sevdiğim işe, tabi ki süslemek:) İçerisine kızımın bardaklarını, benim pullarımı ve yumurtalıklarımı yerleştirdim. Greengate kutularından hazırladığım minik bunting vardı onuda üzerine astım, fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere gayet renkli bir köşe oldu:) Tam bize göre:)
İsteyenler hobi odasında malzemelerini depolamak için de yapabilir bu rafı, benim olmadığı için sadece iç geçirmekle ve dileklerimi evrene yollamakla yetiniyorum:) Saygılar EVRENCİM! Hatta mutfaklarda baharatlık olarak veya salonlarda minik objeleri sergilemek için de kullanılabilir, artık gerisi size kalmış:)


 Bolca hayal kurduğunuz, musmutlu, coşkulu, umut ettiğiniz, neşe dolu, harikulade bir hafta sonu sizinle olsun emi:)


27 yorum:

  1. Ellerine sağlık Tubacım, Elis ne kadar şanslı senin gibi yaptığı her şeye sevgi katan bir annesi olduğu için <3 Hayallerimiz gerçek olsun hobi odalarımız olsun ferah ferah :) keyifli huzurlu bir haftasonu olsun canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim:) Asıl ben çok şanslıyım onun gibi fıstık bir kızım olduğu için:) Aminnnnnn diyorum başka da birşey demiyorum, yetti valla artık hakkımız:)
      Musmutlu geçsin hafta sonun:) Öperim çok:)

      Sil
  2. Çok hoş olmuş eline sağlık ..foto da çok canlı ama..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Mutlu hafta sonları:)

      Sil
  3. Çok iyi bir fikir gerçekten. pastel tonlar da göz yormayan güzel bir sonuç çıkarmış ortaya. elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Nasıl da güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Çok beceriklisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Mutlu haftasonları.

      Sil
  5. ben bunu bir yerde gördüm ama ,hatırlayamadımm bunu siz mi yaptınız şahaneee elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım bütün fotoğraflar bana aittir! Lütfen hatırladığınızda izinsiz kullanan kişinin profilini benimle paylaşın, böylece gerekli yerlere şikayet edebilirim. Çok teşekkürler beğendiğiniz için:) Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

      Sil
  6. Tubacım zevklisin bu her yaptığından anlaşılıyor çok güzel olmuş ellerine sağlık canım öpüyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beğenmene çok mutlu oldum:) Çok teşekkür ederim. Mutlu geçsin günün canım:)

      Sil
  7. sizi takipteyim bende bloğuma beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler en kısa zamanda blogdayım:)

      Sil
  8. Tuba!!!
    yok artık dedim, senden beklerim gerçi, daha neler yaparsın da, imzanın atmışsın yine. Mükemmel olmuş, bayıldım, bunu mutlaka sevda barandır a gönder, evim dergisi, yayın yönetmeni, evim dergisinde çıkmalı ve herkes görmeli!
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelimmmmm:) Güzel kalpli arkadaşım:) Seni sevme nedenlerimin en büyüğü bu, temiz kalbin, yardımseverliğin ve pamuk yüreğin:) İyiki varsın, iyiki tanıdım seni:) Mail attacağım sana canım:) Seviyorum seni hemide çoook:)

      Sil
    2. Canım msil adresini göremedim ig den dm den yazdım:) Sana birşey danışmak istedim. Müsait olduğunda bakarmısın:) Öperim kocaman:)

      Sil
  9. mutlaka bizde yapıcaz hatta asyaya boyatbılırım yada renklı elişi kagıtlarıylada kaplıyabılırız fikir süper paylaşım için teşekkürler canım benim :) (asyaomer) ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım:) Bence süslemeyi o yapsın ne olur ne olmaz:) Sonucu merakla bekliyorum:) Çok teşekkürler beğendiğin için:) Öperim çok.

      Sil
  10. Yorum yazdım sanıyordum, ancak bakıp kala-kalmakla meşgulken, yorumu yazmayı unutuvermişim sanırım. :)
    Ah çok güzel olmuş! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün bende şoktan az kalsın yorum bırakmayı unutuyordum:)) Çok teşekkürler:) Sevgiler.

      Sil
  11. Çok yaratıcı, iç açıcı renkler. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler:) Kusura bakmayın ancak cevap yazabildim. Sevgiler.

      Sil
  12. What a great idea, and it looks so pretty. By the way, your blog design is beautiful!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much Regina:) I'm trying to get more followers:)
      Unfortunately I can not write english blog because my english sucks:)

      Sil
  13. sizi takip etmemek zor görünüyor, bloğa bayıldım. zevklerimiz tam uyuyor renkler çiçekler falan..., hatta özellikle bir iki yazıda gördüğüm sanırım teneke olan çiçekli bavul kutuya hayran kaldım,bulmam zor olur herhalde ama nereden aldığınızı belirtebilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler bu güzel yorumunuz için:) Açıkcası gözümden kaçıyor bazı takip eden hesaplar sanırım sizin takibinizide kaçırmış olmalıyım. Akşam sayfanızı ayrıntılı inceleyeceğim:)
      O kutuları Cath Kidston' dan almıştım. Mavi olanın içinde kızım için kahvaltı seti vardı, beyaz olanda da oyuncak ayı, bere ve önlük vardı. Şuanda aynıları satışta mı bilmiyorum ama yine deseni farklı benzer setler vardır. İnternet sitesinden Türkiye' ye gönderim yapıyorlar.
      Umarım yardımcı olabilmişimdir:)
      Sevgiler...

      Sil